Outlook Online

Altijd en overal uw eigen Outlook
Outlook is in veel organisaties de basis van de communicatie met collega's en externe relaties. Maar ook als u niet op uw eigen werkplek bent, wilt u natuurlijk graag toegang tot uw mailboxen, contactpersonen en agenda. Waar ter wereld u ook bent, met Outlook Online heeft u altijd uw eigen vertrouwde Outlook-omgeving bij de hand; op kantoor, bij een klant, thuis of onderweg. Bent u ergens waar Outlook 2013 of 2016 niet is geinstalleerd? Outlook Online biedt een geavanceerde webinterface (webmail) met nagenoeg dezelfde functionaliteit als Outlook 2016.

Hosted Exchange
Afspraken, e-mails en contactpersonen staan veilig op onze exchange server. Hosted exchange maakt het mogelijk dat die Outlook-gegevens door bevoegde gebruikers, waar ook ter wereld, te raadplegen en te bewerken zijn. Ook uw PDA is altijd bij de tijd. U hoeft hem niet met uw pc te synchroniseren: Outlook Online zorgt ervoor dat hij met ActiceSync voortdurend wordt bijgewerkt en voorzien van de laatste stand van zaken.

Outlook delen
Outlook Online maakt het eenvoudig uw mailboxen en agenda te delen met anderen. Waar u ook bent; Outlook staat in verbinding met een beveiligde, razendsnelle exchange server in een gespecialiseerd datacenter. Zo beschikt u, maar ook bijvoorbeeld uw collega?s of secretariaat steeds over dezelfde informatie.

Het gemak van een professionele exchange server op afstand
Een e-mail of exchange server inrichten voor verschillende pc's in uw organisatie? Met hosted exchange van SAAS Online bespaart u zichzelf een complexe installatie en kostbaar beheer. Met een externe exchange server heeft u geen omkijken naar beveiliging en beheer. Uw Outlook-gegevens zijn bovendien overal ter wereld beschikbaar.

Slimmer werken met hosted exchange